met meer dan 25 jaar ervaring
gaan we uw uitdaging
graag met u aan

Wie is Schildersbedrijf Kostons bv?

Schildersbedrijf  Kostons bv is gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud en renovaties, zoals binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking doormiddel van behang en/of glasweefsel. Wij hebben veel ervaring in het werken met onderhoudscontracten en het uitvoeren van projectmatige opdrachten. Ook hebben wij ons toegelegd op planmatig groot onderhoudsrenovatie van woningen en appartementen van woningbouwverenigingen.

Meerdere grote complexen zijn de laatste jaren tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd en zijn nog in uitvoering. De werkzaamheden van dit groot onderhoud bestaat voornamelijk uit het gehele buitenschilderwerk en binnenrenovatie zoals badkamer, keuken, wc schilderwerk en ander voorkomend schilderwerk. Tevens voeren wij op afroep binnen de gestelde termijn “mutatiewerk” uit aan woningen.

Kostons Schilderwerken bv is o.a. gespecialiseerd in

Heeft u een specifiek verzoek laat het ons gerust weten, wij helpen u graag verder

ANTI GRAFFITI
Wij verwijderen niet alleen graffiti maar nog belangrijker is het langdurig beschermen van oppervlakten tegen ongewenste graffiti. De combinatie van beschermen en goed onderhouden zorgt ervoor dat uw gevel langdurig schoon en mooi blijft. Deze oplossing zorgt er bovendien voor dat het opnieuw bekladden met graffiti van uw object ontmoedigd wordt.
GLASWEEFSEL
De vezels zijn op een bepaalde manier geweven en geperst, zodat er bepaalde patronen te zien zijn (bijvoorbeeld blokje- of visgraatmotief). Meestal is het op de rol verkrijgbaar met een breedte van 1 meter. Het wordt geplakt op wanden en plafonds. Op plafonds wordt het meestal geplakt om scheuren weg te werken, meestal is dit een gladde.
BRANDVERTRAGING
Wilt u de brandveiligheid van uw woon- of werkomgeving vergroten, dan kan dit met een brandvertragende coating. De brandvertragende coating is zowel te gebruiken voor de particuliere als de zakelijke markt en is toepasbaar op verscheidene oppervlakken waaronder polyurethaan, polyurea, epoxy alsmede alle houtsoorten, waarbij het oorspronkelijke uitzicht van de ondergrond zo goed mogelijk wordt gehandhaafd.
HOUTROT HERSTEL
Houtrot herstellen doen we in 4 stappen met Repair Care: Stap 1: Eerst inspecteren we op houtrotschade
Stap 2: Oorzaak van het houtrot herstellen
Stap 3: De houtrot reparatie zelf
Stap 4: De afwerking van de houtrotreparatie
RENOVATIE SCHILDERWERK
Zowel binnen als buiten aan hout of steenachtige ondergronden. Waarbij gelet wordt op een esthetische goed resultaat met een systeem dat technisch goed onderbouwd is. Een verantwoord verfsysteem is de basis van goed schilderwerk.
WANDAFWERKING
Als gipsplaten geplaatst zijn, dan moeten deze ook afgewerkt woorden. Voor we kunnen beginnen met schilderen moeten alle naden afgeplakt worden met een speciaal gaas. Daarna worden de naden 2x dichtgemaakt met Joint Filler. Als de Joint Filler goed gedroogd is schuren we (met afzuiging) de naden helemaal glad en werken we alle naden af met een finisher. De finisher zorgt ervoor dat de laatste oneffenheden worden afgewekt. Als dit alles is gebeurd en goed gedroogd is dan kunnen we de gipsplaten gaan schilderen
KLEURADVIES
Ook kunnen wij u helpen bij het combineren en uitzoeken van kleuren. Uiteraard kunnen wij dit visualiseren voor u. Dit doen wij m.b.v. computer bewerkte foto's van uw toekomstig schilderwerk.
SPUITWERK
Spuiten geeft vaak een mooier resultaat dan met een verfroller. Het ‘rollen’ kan een structuur nalaten en bij spuiten heb je daar nooit last van. Voor een mooi gladde, egale en strak gespoten muur of plafond heb je wel een glad stucwerk nodig.
HYDROFOBEREN
Bij hydrofoberen wordt, na het reinigen van de gevel, een waterwerende laag op de gevel aangebracht. Deze producten verdelen zich over het oppervlak en dringen ook enigszins in tot 6 a 8 mm. Hydrofobeermiddelen bekleden de wanden van de poriën in de steen met een dun waterafstotend laagje. Ze belemmeren daarom het waterdamptransport door de gevel maar weinig . Transport van vloeibaar water is door zo behandelde poriën echter nauwelijks mogelijk. Daardoor dringt er bij een regenbui aanzienlijk minder water de gevel binnen.
Mail ons

Sorry, we zijn momenteel niet beschikbaar maar als u een bericht achterlaat komen we snel bij u terug.